IT tamanut
Home
it-support
it-sikkerhed
edb-ordbog
Antivirus
betingelser
Kontakt
links
Billeder  

In this table you can put all the latest company news, what's coming up or anything else of interest to your clients or employees.
 

IT Support - klippekortsordning:

For mindre virksomheder kan behovet for IT support være svingende og forskelligt fra tid til anden. Derfor har Dalager-IT konstrueret en omkostningseffektiv og fleksibel måde at håndtere IT supporten på, uden at skulle betale høje ydelser eller meget høje timepriser fra gang til gang. Dalager-IT har sammensat en klippekortsordning, der giver mindre virksomheder en enestående mulighed for kompetent og effektiv IT support  med store besparelser til følge. Nedenfor er listet en række spørgsmål og svar, som nemt og overskueligt forklarer, hvorfor klippekortet garanteret er det rigtige for netop din virksomhed. Priserne kan ses nederst på denne side.


 Hvad er et klippekort ?
”Klippekort” er en supportkonto, som virksomheden opretter hos Dalager-IT. Hver gang virksomheden henvender sig angående support, bliver kontoen nedkrevet alt efter hvilket klippekortsabonnement der er aftalt.

Hvad dækker klippekortet ?
Med et klippekort, kan der ydes support til alle de funktioner, der i samarbejde med virksomheden er blevet defineret i tillægsaftalen til klippekortsordningen. Et klippekort kan tegnes med udgangspunkt i support indenfor følgende områder:

bulletWindows/NT-servere
bulletPC-arbejdspladser
bulletNetværksinfrastruktur
bulletSikkerhed
bulletredigering af hjemmesider

Hvad koster klippekortsordningen ?

Telefon og e-mail support mellem klokken 9 – 16

Klip Timer Rabat Pris Klippris
10 5 0 % DKK 2700,- DKK 270,-
20 10 15 % DKK 4.590,- DKK 229,5
50 25 25 % DKK 13.995,- DKK 280,-

Ønskes support udenfor de fastlagte tider koster det 2 x klip, og 4 x klip mellem kl. 19.00-08.00

Hvor lang tid er et ”klip” ?
“Klip” er opdelt i enheder af 30 minutters varighed. En time kan således opdeles i to, hvis den enkelte henvendelse kan besvares indenfor 30 minutter.

Kan der stilles flere spørgsmål på samme ”klip” ?
Ja, det kan man godt. Klip beregnes ud fra henvendelsens længde.

Hvornår kan virksomheden få support ?
Virksomheden kan henvende sig telefonisk alle hverdage mellem kl. 09.00 – 16.00. Elektronisk kommunikation besvares løbende. I tilfælde af at support ikke kan foretages remote, pr. telefon eller e-mail vil Dalager-IT foretage support on-site med tillæg for kørsel (fratrækkes klippekortet).  

Hvordan kan man henvende sig ?
Virksomheden har flere muligheder for at få adgang til klippekortssupport, f.eks. på telefon +299 55 77 44 og via e-mail dalager@greennet.gl

Hvilke sprog kan bruges ved henvendelse ?
Henvendelse og besvarelser kan være på grønlandsk og/eller dansk.

Hvor lang tid gælder klippekortet ?
Et klippekort har en løbetid på 6 måneder. De resterende klip, kan ikke overføres til et nyt klippekort. Senest 1 måned inden udløb vil en mail blive udsendt til kontaktpersonen i virksomheden angående udløbsdatoen og de resterende antal klip.

Hvordan beregnes den tid, der bruges på et ”klip” ?
Alle henvendelser, der bliver besvaret, koster som udgangspunkt et ”klip”. Hvis Dalager-IT ikke kan besvare virksomhedens henvendelse, får denne ikke trukket nogle ”klip” for den tid, Dalager-IT har brugt på eventuel research.

Hvad hvis en henvendelse kræver research ?
Kræver din forespørgsel dybdegående research, takserer Dalager-IT kun et ”klip”. Virksomheden får besked om det forventede tidsforbrug, inden efterfølgende klip bliver brugt.

Hvordan man kan se forbruget på klippekortet ?
Klippekortets indehaver får tilsendt en e-mail, når kortet er udløbet. Hvis en opgave ikke kan løses indenfor et klippekorts resterende ”klip”, kontakter Dalager-IT virksomheden med henblik på en eventuel fornyelse af aftalen.

Kontakt Orla Dalager via e-mail dalager@greennet.gl eller på telefon +299 55 77 44  for uddybende information.

 

 

 
   Home ] [ it-support ] it-sikkerhed ] edb-ordbog ] Antivirus ] betingelser ] Kontakt ] links ] Billeder ]