IT tamanut
Home
it-support
it-sikkerhed
edb-ordbog
Antivirus
betingelser
Kontakt
links
Billeder  

Hvis spyware
giver problemer
så ring til os og få renset jeres systemer.

Vi har de billigste priser i Grønland

 
 

Superantispyware

 

Mange bruger forskellige former for anspyware, vi vil gerne anbefale Superantispyware.

 

Der er kun een årsag til det, det er i forhold til andre antispyware der anbefales rundt omkring. og det er at DEN VIRKER PERFEKT.

den kan hentes her i en gratis og en pro version.


Falske antispyware-programmer giver problemer

Folkene bag programmerne lokker brugerne til at købe programmerne ved at lave falske advarsler om spyware, virus, orm og trojanske heste.

De falske anti-spyware-advarsler kommer typisk via små filmklip eller andre af nettets gratis fristelser.

På spyware-bekæmperne Spyware Warriors hjemmeside kan man finde en oversigt om de programmer, som giver sig ud for at være anti-spyware-programmer, men som i virkeligheden selv er spyware.

Læs mere her: Spyware Warriors hjemmeside. Nyheden er hentet hos: epn.dk

 

Norton AntiVirus Corporate Edition

Hvad er det?

Tidligere var der plads til tvivl, men nu om dage er vores klare anbefaling: Hvis I ikke har det endnu, så skaf et antivirus program. Og ingen er bedre end Norton AntiVirus (PC Magazine editors choice).


De fleste har allerede et antivirus program kørende, og det er da godt. Men for at det skal være effektivt, skal antivirusprogrammet have de allernyeste antivirusdefinitioner der er til rådighed, og ikke alle har konfigureret deres program til automatisk at hente opdateringer. Nogle brugere ved måske ikke hvordan, andre synes måske ikke det er så vigtigt. Under alle omstændigheder er det en kendsgerning, at selvom alle brugere har Norton AntiVirus installeret, er det ikke i sig selv en garanti for, at alle har den mest opdaterede beskyttelse.

Det er her, at Norton AntiVirus Corporate Edition kommer på banen. Corporate Edition administreres nemlig centralt, på serveren, og herfra kan man blandt andet sørge for, at alle PCerne på netværket har Norton AntiVirus installeret, og at de har de sidste nye opdateringer. Man kan også konfigurere alle andre aspekter af, hvordan Norton AntiVirus er konfigureret på klienterne, herunder hvad type filer der skal skannes, hvad der skal ske når der findes en virus, og meget mere. Disse indstillinger kan så "låses", således, at brugerne ikke selv kan ændre på dem, og de kan heller ikke slå antivirusbeskyttelsen fra.

Hvad koster licenserne?

Hvis I allerede har Norton AntiVirus licenser til alle klienterne er det mest sandsynlige svar: Ingenting! Normalt er Corporate Edition licensen nemlig inkluderet i den almindelige Norton AntiVirus licens. Men dette kan også afhænge af, hvor I købte jeres licenser, så kontakt os, og vi skal gerne undersøge det for jer. Vi anbefaler dog kraftigt, at I får en professionel (os!) til at installere produktet på serveren - det kan godt være rimeligt kompliceret.

 

 

 

 
   Home ] it-support ] it-sikkerhed ] edb-ordbog ] [ Antivirus ] betingelser ] Kontakt ] links ] Billeder ]